Gratis Tarot kaartlegging - Verleden heden toekomst

Gratis Tarot legging met 3 kaarten

Gratis Tarot legging
Gratis Tarot legging

Hier kun je helemaal gratis je eigen Tarot kaartlegging doen met 3 kaarten. Deze beroemde 3 kaartlegging wordt de Verleden, heden, toekomst legging genoemd. De 3 Tarot kaarten geven dus inzicht in je verleden, heden en toekomst. Deze legging is uitermate geschikt voor wanneer je een vraag hebt maar ook voor een algemene legging. Voor deze 3 kaart legging worden de populaire en veel gebruikte Rider Waite Tarot kaarten gebruikt. Deze kaarten geven een mooie duidelijke boodschap die veel inzichten en adviezen bevatten. 

Over de Rider Waite Tarot

Gratis Rider Waite verleden heden toekomst legging
Gratis Rider Waite verleden heden toekomst legging

De Rider Waite Tarot verscheen voor het eerst in 1909 en is tegenwoordig het meest gebruikte esotherische kaartspel ter wereld. De kunstenares Pamela Colman Smith  heeft de afbeeldingen ontworpen volgens de aanwijzingen van academicus en mysticus Arthur Edward Waite waarna het gepubliceerd werd door the Rider Company. 

Het kaartspel bevat 78 kaarten, 22 grote Arcana kaarten en 56 kleine Arcana kaarten. De afbeelding zijn bijna kinderlijk te noemen maar zitten boordevol symbolische boodschappen. 

Doe je eigen Verleden, heden, toekomst legging

Het enige wat je hoeft te doen is je te concentreren op je vraag als je die hebt. Zo, niet dan vraag je de kaarten om je een boodschap te geven die voor jou op dit moment belangrijk is. Je kunt deze gratis Tarotlegging zo vaak doen als je wilt. De kaarten zijn in principe geschikt voor elke vraag. Maar deze Tarotkaarten zijn vooral geschikt voor vragen over liefde, werk, geld, relaties en zelfontwikkeling.


Goedkope Tarot kaartlegging

Mocht je na de gratis kaartlegging interesse hebben in een uitgebreidere kaartlegging dan kun je altijd contact opnemen met een ervaren waarzegger online. Via onze waarzegger chat kun je al voor €10 een complete Tarot kaartlegging ontvangen.